Az egyik legnehezebb feladat a vállalkozásomban

Én sosem gondoltam volna, hogy egy álmom, ami egy saját cég alapítása volt, nem csak hogy sikeresen fog végződni, hanem egyben tökéletes eredményt fogok tudni elérni benne, hiszen a folyamatos növekedés és a sikerek eredményeképp ma már közel száz ember dolgozik benne. Ez persze hihetetlen nagy öröm és boldogság, másrészt viszont iszonyatosan nagy feladat és felelősség is egyben, hiszen tőlem függ ezeknek a családoknak a megélhetése, az anyagi biztonsága és egzisztenciája. El sem tudom mondani, hogy mekkora súlyt nyom ez a vállamra. Éppen ezért én már a kezdetekkor eldöntöttem, és ezen azóta sem változtattam semmit, hogy mindig a lehető legjobb megoldást, a legjobb szakembereket és a legjobb eszközöket fogom választani a vállalkozásom számára.

Nem volt könnyű ezt a mentalitást végig vinni minden egyes kiválasztás esetében, hiszen mondjuk a munkavédelem területét majdnem mindenki feleslegesnek tartja, és kezdetekben én is osztottam ezt a véleményt. Nem is gondoltam, hogy kifejezetten minőségi szolgáltatást kellene választanom, az volt a fontos, hogy a törvényi kötelezettségeknek meg tudjunk mindig és minden körülmények között felelni, hogy ne legyen gond egy munkavédelmi ellenőrzés során sem. Azt a vonalat viszont nem akartam elengedni, hogy csak a legjobbakat válasszam, hiszen tudom jól, hogy a kollégák számára sem mindegy, hogy mennyit kell foglalkozni egy-egy feladat megoldásával. Rengeteg többlet munkát adhat számukra egy nem profi csapat választása, ezért akármilyen nehéz volt, itt is nagy hangsúlyt fektettem a válogatásra. Nem is bántam meg.

Az activesafety csapata ugyanis több mint tökéletes segítséget nyújt számomra és egyben a munkatársak számára is a munkavédelem minden egyes területét illetően. Ami kifejezetten meglepett, hogy még a munkavédelmi oktatás feladatait is örömmel és lelkesedéssel viszik végig a munkatársak, és mindig elmondják, hogy új dolgokat és hasznos tanácsokat kapnak a csapattól. Iszonyatosan meg vagyok ennek a csapatnak a munkájával elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.