A férjem új találmánya

Én sosem gondoltam volna, hogy huszonévesen meg fogom találni azt az embert, akivel el tudom képzelni, hogy leélem az egész életemet, ha olyan kegyes lesz a sors, de azt mondhatom hála a jó égnek, hogy rám talált az igazi szerelem, és ma már férj és feleségként éljük a mindennapjainkat. Tudom, hogy nem könnyű manapság párt találni, és azt is tudom, hogy ma már divat azonnal szakítani és egy új kapcsolatot kezdeni, még akkor is, hogy ha nagy felfordulást okoz ez mindenki életében. Egy kapcsolattal azt gondolom minden esetben dolgozni kell. Nem lehet elkönyvelni sosem, hogy már van férjem vagy feleségem, és nem kell tovább dolgoznom azon, hogy a kapcsolat ne csak fennmaradjon, hanem bizony stabil és kiegyensúlyozott legyen, tele lehetőségekkel, érzelmekkel, élményekkel és célokkal, tervekkel, melyeket közösen folyamatosan meg tudunk valósítani. Persze nálunk is vannak olyan dolgok, amikben ő az erősebb és én vagyok gyenge, és fordítva, ezeket pedig igyekszünk mindig úgy megosztani, hogy azért legyen kihívás a mindennapokban, de legyenek megfelelő helyen a különböző kompetenciák.

Én például sosem keresnék semmilyen elektronikai dolgot, még a konyhába sem, nem pedig a telefonok és a laptop vagy épp a tévé tekintetében. Nem értek hozzá, és hogy ha két termék közül kell választanom, akkor én bizony a rosszabb minőséget fogom választani, legalábbis nagyon sokszor előfordult már ez sajnos. Éppen ezért ez például a férjem feladata. Én azt sem bánom ha újít, ha új márkát talál, mert nem vagyok márka őrült. A legutóbb például egy baseus autós telefontartó volt amit rendelt nekem, és azt kell mondjam, hogy jobbat nem is tehetett volna, hiszen ez a telefontartó hihetetlen kényelmes használatot biztosít. Egészen egyszerűen imádom, és nem mellesleg még szép is. Tökéletes volt a választása. Ő azonban ugyanígy nem szól bele a konyha kialakításába vagy az ételek főzésébe, de ide sorolhatom a mosógép működtetését és az ahhoz kapcsolódó termékek és kiegészítők körét.

Azt gondolom, hogy ez a fajta munkamegosztás több mint tökéletes, és nagyon sok vitahelyzetnek elejét is tudjuk venni ezzel a kis kialakítással. Persze azért nagyon sokszor kikérjük egymás véleményét, mert az embernek van megérzése is, nem csak tudása vagy tapasztalata, de alapjában a döntést mindig az adott témában jártasabb ember hozza meg. Imádom ezt is a kapcsolatunkban, mint ahogyan azt is, hogy mindketten folyamatosan dolgozunk azon, hogy mindig ilyen fiatalosak és jókedvűe tudjunk maradni.